Ruilbeurzen

Ruilbeurzen

Van ruilen komt zéker geen huilen, weten wij uit ervaring.
Het is juist superleuk! Daarom organiseren wij diverse ruilbeurzen. Met altijd gezellige ontmoetingen, altijd een verrassend aanbod, altijd gratis deelname en altijd een goed gevoel gegarandeerd. Kijk in onze agenda wanneer je mee kunt doen.

Wil je jouw ruilbeurs promoten? Wij zetten het graag voor je op onze kalender.

Wil je samen met ons een ruilbeurs organiseren? Leuk!
Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Kledingruil party

Een paar keer per jaar organiseren we een kledingruil party. Een party inderdaad, want we maken er graag een feestje van.
Deelname is altijd gratis, koffie/thee en wat lekkers is altijd geregeld en je gaat altijd met een goed gevoel naar huis.
Niet geruilde kleding doneren we het liefst aan een kringloopwinkel.

Puzzelavond

Elke 1e vrijdagavond van de maand organiseren wij een Puzzelavond in het Energiepunt (Paslaan 1). Tijdens deze avonden worden maximaal 2 puzzels gezamenlijk gelegd en is er ook de mogelijkheid om onderling puzzels te ruilen. Deelname is gratis. Een plekje reserveren kan via onze agenda.
Daarnaast beheren wij de (besloten) Facebook groep De Apeldoornse puzzelclub, waarin leden onderling puzzels kunnen ruilen.

Speelgoed ruilen

De speelgoedruilbeurzen van SwipSwap Apeldoorn organiseren wij niet zelf, maar ondersteunen wij van harte. Kijk op de Facebookpagina van Swap Sint Apeldoorn om in de gaten te houden wanneer ze een beurs organiseren.