Doneren

Donaties

Doneer aan onze ANBI-stichting voor een positieve impact. Jouw bijdrage wordt zorgvuldig besteed aan Zero Waste doelen, zoals:

  • Het aanschaffen van materialen en samples voor de Zero Waste infotafel;
  • Het duurzaam & lokaal laten produceren van Zero Waste starterkits;
  • Het bijdragen aan een lokaal project dat aansluit bij onze doelstellingen.

Elke euro draagt bij aan verandering
Wees gerust, je geld wordt transparant en efficiënt beheerd, zodat het echt het verschil maakt waar het nodig is. Met jouw hulp kunnen we samen een betere wereld creëren.

Wil je ook een donatie doen?
Dat kan door een bedrag van eigen keuze over te maken naar:
Rekeningnummer (IBAN): NL 78 TRIO 0320 4208 68
Ten name van Stichting Zero Waste Apeldoorn

ANBI stichting
Stichting Zero Waste Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-stichting). Dit betekent dat we geen schenkings- en /of successierecht hoeven te betalen over de schenkingen die we ontvangen. Voor jou betekent het dat je gift aan Stichting Zero Waste Apeldoorn aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels).

Samen tegen menstruatie armoede met duurzame oplossingen
Donaties gebruiken wij ook om gratis pakketten met wasbaar maandverband, menstruatie-ondergoed en menstruatiecups samen te stellen. In aanschaf vele malen duurder dan de wegwerpvarianten en meestal niet bereikbaar voor mensen met een kleine portemonnee. Maar eenmaal in bezit, is iemand voor jaren voorzien. Dat scheelt dus enorm in kosten voor de gebruiker én in afval! Win-win wat ons betreft.

Zie voor meer informatie: Duurzaam Menstruatie-pakket