Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis bandencheck – De Groene Garage

19 juni - 13:00 - 17:30

Op woensdag 19 juni komt De Groene Garage naar het parkeerterrein op de Dubbelbeek (bij Speelboerderij Binky).

Daar zal een ervaren team de Mobiele Service Band op Spanning gaan uitvoeren! De medewerkers zorgen ervoor dat de geselecteerde auto’s GRATIS van de juiste bandenspanning worden voorzien.
Bij De Groene Garage steken ze graag de handen uit de mouwen voor een beter klimaat. Hun enthousiaste medewerkers lossen het probleem van zachte banden direct voor je op: een feestje voor je banden!

In Nederland rijdt meer dan de helft van alle auto’s met een te lage bandenspanning. Dat kost jaarlijks ca. 200 miljoen liter extra brandstof en veroorzaakt 400 miljoen kg extra CO 2 uitstoot. Daarnaast maakt rijden met een te lage bandenspanning autorijden duurder; een auto verbruikt op jaarbasis 2 tot 5% meer brandstof en de slijtage van de banden neemt toe. Het is ook gevaarlijk, want de verkeersveiligheid neemt af door een slechtere wegligging, een langere remweg en een grotere kans op een klapband.

Hoe gaat het in z’n werk?
Tussen 13:00u en 17:30u staan de medewerkers van De Groene Garage op het parkeerterrein van Speelboerderij Binky en de Dubbelbeek. Daar zullen zij de automobilisten aanspreken over deze gratis service. Wil je meedoen? Dan krijg je een aanmeldkaart onder de ruitenwisser. Ben je eenmaal geparkeerd en op pad, dan hoef je verder niets meer te doen.
De medewerkers controleren de bandenspanning en pompen de banden zo nodig weer op tot de door de fabrikant geadviseerde spanning (bij normaal gebruik). De aanmeldkaart wordt omgewisseld voor een kaart met daarop de oude bandenspanning, de nieuwe bandenspanning én de besparingen! Zo weet je precies wat er gebeurd is, wel zo prettig.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
13:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

De Groene Garage
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Speelboerderij Binky
Dubbelbeek 4
Apeldoorn, 7333 NJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
13:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

De Groene Garage
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Speelboerderij Binky
Dubbelbeek 4
Apeldoorn, 7333 NJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie