Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Earth Hour*

23 maart - 20:30 - 21:30

Earth Hour

Geef één uur voor meer natuur!
Doe op zaterdag 23 maart om 20:30 één uur het licht uit tijdens WWF-Earth Hour!

Overal ter wereld komen mensen in actie!
Kan één uur de wereld veranderen? Onmogelijk. Het is maar één uur.

Maar wat als overal ter wereld miljoenen mensen één uur lang iets goeds doen voor de natuur en onze toekomst? Eén uur waarin miljoenen mensen wereldwijd in actie komen — van Sydney tot Scheveningen. Eén uur waarin overal de lichten uitgaan — van de Erasmusbrug tot de Eiffeltoren.

Eén uur dat steden, landen en continent met elkaar verbindt om op te komen voor onze kwetsbare natuur. Eén uur dat het goede voorbeeld geeft voor alle uren die nog gaan komen. Eén uur voor meer natuur.

We staan voor grote uitdagingen maar samen staan we sterk. Kan één uur de wereld veranderen? Het is een begin en het is aan ons. Geef daarom ook één uur voor meer natuur: doe op zaterdag 23 maart om 20:30 één uur het licht uit tijdens WWF-Earth Hour.

Wat doe jij in het donker?
Meedoen is simpel: je kunt gewoon thuis je lichten uitzetten en zo je aansluiten bij een wereldwijde beweging. Met deze tips en thuisactiviteiten van de WWF maak je het nog leuker (met kinderen)!

Zin om erop uit te gaan? Dat kan! Overal in het land worden er WWF-Earth Hour activiteiten georganiseerd, zoals lampiontochten of ‘dinners in the dark’. Daarnaast kun je zelf zien hoe grote landmarks — zoals de Erasmusbrug in Rotterdam of het imposante Scheepvaartsmuseum in Amsterdam — op zwart gaan.

Zie voor meer informatie

——————————-
*Dit evenement is niet door stichting Zero Waste Apeldoorn georganiseerd.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
20:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.wwf.nl/kom-in-actie/earth-hour

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
20:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.wwf.nl/kom-in-actie/earth-hour