Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzaamheidsmarkt Osseveld-Woudhuis*

8 juni - 10:00 - 16:00

Duurzaamheid, wie heeft het er niet over tegenwoordig en wat moet of kan ik daarmee? Hoe kan ik mijn steentje daaraan bijdragen?

Op 8 juni 2024 organiseert de Wijkraad Osseveld-Woudhuis weer een Duurzaamheid Markt voor en met bewoners uit de wijken Osseveld en Woudhuis. In 2023 heeft de wijkraad dit voor het eerst georganiseerd.
Deze werd toen gehouden in het Bolwerk en dat was een groot succes voor belangstellenden. De gemeente en de Provincie hebben dit opgepakt en zijn nu ook goed vertegenwoordigd op de Duurzaamheid Markt. Het gaat de gemeente er vooral om dat initiatieven zoals dit breed zichtbaar worden en daar werken zij graag aan mee.
Om een groter publiek te bereiken en meer mensen te kunnen ontvangen gaan we deze markt dit jaar houden op het winkelcentrum ’t Fort. Er komen ongeveer twintig marktkramen voor lokale ondernemers en organisaties met duurzaamheidsproducten, adviezen of services.
Bij deze enthousiaste ondernemers kun je terecht met al je vragen over duurzaamheid en wat je daaraan kunt doen. Ook aan de kinderen wordt gedacht, onder andere met een tekenkraam. Voor de lekkere trek is er genoeg in de buurt om te eten en te drinken.

Deelnemers zijn: Kolkman Adviseur Energiebesparing, Hugro Technics, Gemeente Apeldoorn, Ambagtsheer, IVN, Gelre Regio, omgevingsdienst Veluwe, Provincie Gelderland, Schimmel Techniek, DGL Duurzaam Advies, Energiepunt, Pink Undies Kaarten, TP Technology, Grootouders van de Toekomst

Jij bent van harte welkom op het plein voor de winkels Kruidvat, AH en Etos op zaterdag 8 juni tussen 10 en 16 uur.

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

Wijkraad Osseveld-Woudhuis
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Winkelcentrum ‘t Fort
Linie 189
Apeldoorn, 7325DR Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
8 juni
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

Wijkraad Osseveld-Woudhuis
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Winkelcentrum ‘t Fort
Linie 189
Apeldoorn, 7325DR Nederland
+ Google Maps