Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cyclesport Fietstocht – Herontdek de Veluwe

16 juni - 09:30 - 12:00

- Gratis

Kom en doe mee met het speciale evenement “Herontdek de Veluwe op de fiets met Harry Voss”, georganiseerd door Cyclesport in samenwerking met Zero Waste Apeldoorn. Dit unieke avontuur is speciaal ontworpen voor fietsliefhebbers van 55 jaar en ouder die graag de prachtige natuur van de Veluwe willen verkennen.

Onder de deskundige begeleiding van dierenkenner Harry Voss herontdekken we op zondag 16 juni 2024 de Veluwe op de e-bike of stadsfiets. Harry Voss zal ons niet alleen begeleiden tijdens de fietstocht, maar zal ook zijn diepgaande kennis delen over de natuur en de dieren die op de Veluwe leven.

Het vertrekpunt van deze rit is bij Cyclesport aan de Asselsestraat 98 in Apeldoorn. Vanaf daar zullen we gezamenlijk de prachtige landschappen en verborgen juweeltjes van de Veluwe verkennen. Dit is een geweldige kans om te genieten van een actieve dag in de buitenlucht, terwijl we leren over de natuur en het belang van duurzaamheid.

Dit evenement is geschikt voor alle niveaus. Dus pak uw fiets en kom met ons mee op dit avontuurlijke en inspirerende uitje! Voor meer informatie en om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Cyclesport op 055 – 579 0135 of per e-mail op t.degraaf@cyclesport.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dit bijzondere evenement!

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

Zero Waste Apeldoorn
Cyclesport

Locatie

Cyclesport
Asselsestraat 98

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

Zero Waste Apeldoorn
Cyclesport

Locatie

Cyclesport
Asselsestraat 98